Arjan Cani Puthet me Shkendije Mujaj ne Zone e Lire (VIDEO)Arian Çani e puth Kaqushën Live

Ariani si gjithnje kontroverz ben nje gjest te papare live ne studio. Duke i dhene disa komplimente paraprake per bukurine e saj, ai ne nje moment i kerkon mysafires, DJ Topless nga Ukraina (Katjusha) ta puthi ate ne buze. Pas nje casti hesitimi dhe nen presionin mediatik ajo e lejoi ate qe ta puth ne buze ne nje "french kiss". Si duket Arianit i pelqeu shume kjo dhe donte te vazhdonte me tutje por Katjusha ia beri me dije se kaq ishte boll.

Ariani u arsyetua duke thene "nje vajze si kjo eshte e pamunduer ta lesh pa e puthur ej... do ofendohej... do thoshte i vajta ne studio atij legeni dhe nuk me puthi fare".

Shiko videon me poshte mundesuar nga "Cudira Shqiptare"